Acces Bars®

Pieker je veel? Slaap je slecht? Heb je regelmatig last van hoofdpijn of andere lichamelijke ongemakken? Word je niet goed van de stemmetjes in je hoofd die je zeggen dat het werk nooit klaar is, dat je nooit goed genoeg bent, dat het altijd beter kan? Leg je de lat steeds maar weer een beetje hoger? Ga je er vanuit dat het jou toch niet lukt? En vind je dat het daar nu wel eens klaar mee mag zijn? 

 

Hoe?
In je hoofd zitten 32 drukpunten die dmv energiebanen met elkaar verbonden zijn. Door de drukpunten zachtjes aan te raken krijgt je hoofd een reset. Net zoals je bij een computer de control-alt-delete combinatie gebruikt. In je hoofd zitten allerlei beperkende gedachtes en overtuigingen opgeslagen. Die je vaak niet verder helpen, maar juist tegenwerken. Tijdens een sessie lig je met kleding aan op een behandeltafel. Een Acces Bars® sessie is ook mogelijk en erg fijn voor kinderen. Vooral voor hooggevoelige kinderen, kinderen die veel piekeren, slecht slapen en/of moeite hebben zich te concentreren.
Deze sessie is een hele mooie aanvulling op de coaching. Of, bijvoorbeeld wanneer je nog niet toe bent aan coaching, kun je de sessie ook los boeken.

Resultaat?
Hoe prettig is het als deze belemmerende gedachtes, dmv een fijne hoofdmassage, worden opgeruimd, zodat je helpende, verruimende gedachtes en positieve overtuigingen opnieuw kunt installeren. Welke jij maar wilt. Welke jou bekrachtigen. Je bent namelijk sowieso goed genoeg, gewoon zoals je bent! En hoe fijn is het als hiermee tegelijkertijd je klachten verdwijnen? Je zult je lichter en energieker voelen, vaak al na 1 behandeling.

 

Waar?
Een Acces Bars® sessie kan in mijn praktijk of bij jou thuis/op locatie plaatsvinden.