Wat anderen zeggen over mij

 

en wat je zegt, ben je zelf...

Barbara heeft echt veel kennis van systemisch werken en NLP. Ze coacht heel professioneel en gericht op je hulpvraag. Barbara luistert goed en vraagt door totdat je echt bij de kern aangekomen bent. Ze helpt je voelen en kan zowel in de praktijk als tijdens het wandelen heel doeltreffende vragen stellen. Barbara heeft echt passie voor wat ze doet en je voelt de bevlogenheid en de wil om je verder te helpen. Heel erg bedankt voor de nieuwe inzichten die je me gegeven hebt Barbara! Het was het extra zetje wat ik nodig had om beter te luisteren naar mezelf. 
M.

 

Barbara is heel fijn om mee te werken aan je uitdagingen. Ze voelt gelijk vertrouwd alsof je haar al lang kent. Ze is rustig, pakt de zaken goed op, komt snel tot de kern, geeft op een zeer prettige manier feedback en gaat vervolgens werken aan mooie inzichten en oplossingen waar je gelijk wat mee kan en de dingen waar je tegenaan loopt kan transformeren. Je krijgt mooie tools  aangereikt om verder te komen in je eigen process, en groei. Niet te lang over nadenken en vooral doen.

P.H.

 

Barbara is een persoon die echt aandacht voor de persoon heeft en een fijne rust creëert die ze goed weet over te brengen. De oefeningen werpen je terug naar jezelf, je eigen kracht. Deze werken goed wanneer je jezelf kunt openstellen en durft overgeven met dat wat op je afkomt. 
Jolijn

 

Barbara is ontzettend warm en empathisch, en weet de juiste snaar te raken. Ze zette me op een liefdevolle manier aan het denken en dit heeft ervoor gezorgd dat ik me een stuk bewuster ben geworden van de dingen die ik doe.
L.

 

Zeer interessant om op wereldreis in jezelf te gaan, waarbij Barbara je de juiste routebeschrijving geeft. Je komt in deze reis obstakels van jezelf tegen, wat je uiteindelijk als een ervaring gaat zien wat je sterker maakt. De sessies heb ik altijd als heel prettig ervaren, waarbij het vertrouwen in mijzelf alleen maar groeide. Door de rustige en zachte uitstraling/gesprekken, waarbij je zelf meer doet dan je denkt, weet Barbara er iedere keer weer een fijne sessie van te maken. 

NvH

 

Barbara is een ontzettend betrokken, luisterende en precieze coach. Op een veilige en vertrouwde manier laat ze je naar diepere lagen kijken.
Op verschillende manieren heeft ze me stil doen staan bij patronen en gedachtes, waardoor ik me hiervan bewuster geworden ben in mijn dagelijks leven.
Het heeft er voor gezorgd dat ik dingen heb los kunnen laten en makkelijker uit kan zoomen.
Ik kan je aanraden om een coachtraject bij Barbara aan te gaan!
L.

 

Een eigen bedrijf runnen, zorgen voor gezin en contacten onderhouden met vrienden en familie. Alledaagse taken en zaken die heel gewoon zijn, maar die de laatste tijd steeds meer energie van mij gingen vragen. Ik was sneller en vaker moe, besefte dat ik al langere tijd helemaal niet efficiënt werkte en het daardoor "te druk" had, maar kon het maar niet veranderen. Gunde mezelf nergens tijd voor want ik was "zo druk". Totdat ik een Acces Bars behandeling onderging bij Barbara. Wat een rust roept Barbara bij me op als ik met haar in gesprek ga. Barbara is een heel warm en rustig persoon, waarbij je jezelf al snel op je gemak voelt. Ik heb de Acces Bars behandeling in alle rust ondergaan en nadien was ik erg moe. De dag erna had ik wat hoofdpijn, maar na twee dagen, ik vond het heel bizar, had ik rust in mijn hoofd en heel veel energie. Daarnaast voelde ik me heel ontspannen en kon ik diverse situaties heel rustig, zonder me druk te maken, bekijken en benaderen. Het gevoel is moeilijk te omschrijven, het leek alsof alle taken vanzelf gingen en ik kon veel meer werk verzetten op 1 dag. En dat gaf tijd, eigen tijd! Zodra ik merk dat ik weer "te druk" ben en mijn werk niet georganiseerd krijg, ga ik zeker voor een nieuwe Acces Bars behandeling.
SdB

 

 

Barbara kan goed luisteren en op een hele mooie en fijne manier inspelen op je hulpvraag.

Door middel van verschillende methodes krijg je meer inzicht in jezelf en ook in de mensen in je omgeving.

Barbara is héél positief ingesteld en dat kan ze ook overbrengen. Ik heb van haar geleerd hoe je op een positieve manier naar dingen kunt kijken.  

Ik realiseer mij nu nóg meer dat ik beter geen energie kan steken in dingen die ik toch niet kan veranderen. Ik ga nu vooral voor energiegevers en die zoek ik op.

Bewust zijn van het feit dat negatieve gedachten je gevoel bepalen klopt helemaal.

Loslaten is veel makkelijker gezegd dan gedaan, maar dat lukt mij nu veel beter. Daar ben ik blij mee.

Barbara straalt rust uit en haar coaching voelde heel vertrouwd. Dát is voor mij de basis om te kunnen leren en ontwikkelen.

Marietje

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.