Coaching

Wist je dat jouw gedachten bepalen hoe je je voelt? En dat je gevoel bepaalt wat je doet? Door je gedachten te sturen bepaal je dus het resultaat van je leven. Voel je je vaak onzeker? Heb je het gevoel dat het jou toch niet lukt? Dat je nooit zo goed wordt als die ander? Zorg je altijd voor iedereen om je heen en vergeet je daarbij jezelf regelmatig? Zijn er teveel ballen in de lucht te houden en ben je bang wat er gebeurt als je er een laat vallen? Wil je graag de grip op je leven terug? Wil je je krachtiger voelen? Je minder aantrekken van wat anderen van je vinden? Is het tijd om zelf aan het roer van je leven te gaan staan?
Dan is deze coaching iets voor jou!


Hoe?
Dmv NLP coaching, eventueel in combinatie met een systemische opstelling, gaan we op zoek naar antwoorden en naar de sleutel om het anders te kunnen gaan doen. Jouw kracht zetten we in voor de regie op je mind. Zodat jij weer de baas wordt over je hoofd.  We gebruiken oefeningen, technieken, voeren gesprekken, zetten eventueel een systemische opstelling in en kunnen ook gaan wandelen om zo gebruik te maken van de natuur. We gaan op zoek naar antwoorden in je onderbewuste. Alle antwoorden zitten namelijk al in je, ik help je ze te vinden. Ik begeleid je graag zodat jij hiermee verder kunt voor de rest van je leven.


Resultaat
Het resultaat van deze coaching is dat jij je krachtiger voelt en tegelijkertijd meer ontspannen. Je maakt je minder druk. Je kiest voor wat jij wilt. Je laat je minder afleiden. Het leven gaat je weer makkelijk af, met meer vertrouwen, compassie en vreugde. Je hebt meer energie en kunt het leven aan. Met vreugde en gemak!

 

Waar?
De begeleiding kan in mijn praktijk, bij jouw thuis, online of al wandelend plaatsvinden. 
Deze coaching is heel fijn te combineren met een sessie Acces Bars®.