Teamcoaching

Is er onrust in je team? Wordt er ja gezegd en nee gedaan? Loopt de samenwerking niet zoals je zou willen? Worden doelen niet gehaald? Is er een hoog verzuim of groot verloop? Dan zou teamcoaching een oplossing kunnen bieden.

 

Hoe?

Dmv een traject dat aansluit op jouw wensen wordt de kern van het probleem zichtbaar en werken we toe naar een oplossing. Ieder individu verdient een plaats in het geheel en mag gezien worden. Dan kan de energie in het team weer gaan stromen. Dmv een teamopstelling kom je, vaak al na 1 sessie tot een diepgaand inzicht. Door aandacht te hebben voor iedere individu, bijvoorbeeld door een power your mind sessie, worden er krachtige resultaten behaald.

 

Resultaat

Na het traject, en vaak al tijdens, merk jij resultaat doordat de tevredenheid onder medewerkers en klanten stijgt, het verzuim daalt en teamdoelstellingen worden behaald.

Waar?

Teamcoaching vindt plaats op jouw locatie. Als je het combineert met individuele sessies kunnen deze plaatsvinden in de natuur of in mijn praktijk. Het traject is op maat te maken en wordt aangepast aan jouw wensen.